Over ons

We hebben beiden onze jeugd in de Noordoostpolder doorgebracht. Toen we in 2006 deze voormalige boerderij uit 1931 kochten, woonden we in Coevorden. We zijn gestart met de verbouw van ons woonhuis. Na de voltooiing hiervan in 2008 hebben we erf en tuin 'op de schop gegooid' en zijn we begonnen met de aanleg van onze Landschapstuin. En u weet het waarschijnlijk ... een tuinproject is nooit af. Maar we doen het met veel plezier!  

tuin14.jpg

Vanuit een basisontwerp hebben we in verschillende fases vorm gegeven aan een combinatie van borders, gazon, vogel-bosjes, rozentuin en boomgaard voor oude fruitrassen. In het najaar van 2018 hebben we een grote vijver aangelegd.

Ook moest er plaats zijn voor o.a. onze pony's en sierkippen. Daarnaast hebben we nog een andere hobby: het kweken van pompoenen. Ook hier hebben we vier are voor ingeruimd. Het Corona-jaar 2020 hebben we gebruikt voor het bouwen van een nieuwe kas.

Dit alles heeft onze agrarische tuin, van ongeveer 1 hectare groot, tot iets bijzonders gemaakt. Het is voor ons een plaats om te werken en te rusten, maar vooral ook om aandacht te hebben voor de natuur.

Tijdens de Open Tuindagen verwelkomen we u graag. We hopen dat ook ú geniet van een mooie rondwandeling of van het uitzicht op een van onze terrassen. De koffie/thee staat er voor u klaar.

Voor groepen of foto-sessies is het mogelijk om een afspraak te maken via onze 'Contact'-pagina.